Команда КВН *Вікторія Бекхем-Збірна Волині*

Вторник, 14.05.2024, 00:34

Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » 2012 » Июнь » 12 » Репортаж зі стадіону Олімпійський, або як Україна перемогла !!!
02:18
Репортаж зі стадіону Олімпійський, або як Україна перемогла !!!


Ще за годину до гри стадіон був заповнений. Люди біля входу просили і «тикали» гроші охороні, щоб подивитись гру стоячи (2 год для українців ніщо). Пиротехніку і алкоголь поховавши – фанати в очікуванні гри!

Шанси в команд на перемогу рівні, що в свою чергу дає віру в перемогу України!

Ось на поле виходять гравці команд, фани зустрічають найкращих футболістів країн стоячи, лунають власно придумані кричалки. «Ха», а стадіон весь жовтий, жовтий колір не тільки українців,а і збірної Швеції хоча їх приблизно 3 тис.
«Вулик» гудить, а головний арбітр (Джюйнет Чакір) дає свисток початку гри!

(А ще мене дуже посміхнув той факт, що 3 гравці збірної України не співали гімн це: Хачеріді, Назаренко и Воронін і вони є гордістю? Ми знаємо в що вірити).

Активно атакують українські ворота збірна Швеції, вони і заробляють перший фол на Шевченка (хоча б я також пару разочків вдарила його, для того щоб розшевелився, на початку гри ну дуже він вже тупив), першу жовту карточку також отримав гравець Швеції , що сказати, вони реально настроєні на перемогу будь-якими методами, а показ агресії і сили – це понти слабаків))))
Поки не дійшла черга до першого голу, хочу відзначити кучерявого мужчінку Пятова,який сьогодні був в потрібний час на потрібному місці, з таким захистом на воротах, можна зрозуміти чому всі сили були направленні в сторону атаки шведів! «Пятов*»!
Кінець 1 тайму, а Україна явно перемагає Швецію, вони менш втомлено виглядають на полі, в них кращі зачіски, а , ну да, володіння м*ячем 54% до 46%.

Ну що ж, 46 хв матчу починається з небезпечної атаки українців. Потім фол шведів, бла-бла…і «ГОЛ»! рахунок 1:0 не на нашу користь. З усіх сторін лунає, навіть не «лунає» а кричиться ненормативна лексика, та що ж сам Блохін – тренер збірної України, на камеру валить матом! Фу,як не гарно!

Поки я шокована мелодійністю нашої мови, Ярмоленко дає пас на Шевченка,який красиво перенаправляє його головою у ворота Шведів! Буквально за 5 хв агресія перетворюється на вселюдну радість українських вболівальників, що продовжуться поцілунками і обіймами!
Рахунок 1:1, що вже дає невеликі шанси, після нічиєї Англії і Франції, утриматись в групі.
Ого! А Шевченко сьогодні в ударі, ух, люблю ж Шеву, 61 хв, а тут 2-ий, що і є переможним, м*яч у ворота шведів!
Ерік Хамрен робить 2 заміни, виводячи на поле два сповнених сил гравців: Свенсона та Вільменгссона, замість Тойвонена та Ларссона відповідно.
Починаючи з 80 хв починається запекла боротьба, тут-таки вже є на що подивитись, удари, грубі піткат за піткатом, фоли, рух від воріт до воріт і постійні перехвати,пішли в хід жовті карточки. 

Додаткові 3 хв не йдуть на користь української команди, адже травмують Коноплянку. Час призупинено, хоча шведи впевнено далі атакують ворота України! На заміну виходить Марко і приблизно через хвилину Олег Блохін разом зі всією Україною святкує перемогу і перше місце в турнірній таблиці квартету D.
Просмотров: 685 | Добавил: Лена | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]