Команда КВН *Вікторія Бекхем-Збірна Волині*

Среда, 15.05.2024, 11:52

Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » 2012 » Июнь » 1 » "Всі випадковості не випадкові". Репортаж з другої 1/4 фіналу Центральної Слобожанської ліги!
01:51
"Всі випадковості не випадкові". Репортаж з другої 1/4 фіналу Центральної Слобожанської ліги!


На стежку до півфіналів прагнули вийти команди:


Збірна Турбоатома, Харків
U2, Тула
«Любимая», Суми
ДТП, Луганськ
«Необъяснимо, но факт», Київ
«Жизнь», Таганрог
«СМАК ДонНАБА», Макіївка


Привітання


«Необъяснимо, но факт», Київ - 3,2 + 3,8 + 3,4 = 10,4
Жіноча команда, яку, на жаль, у цій грі можна іменувати першою, яка не пройшла природний відбір чверті. Дівчата зі столиці мали гарну можливість, за яку намагалися вчепитися. Аж до самого початку гри вони щось додумували і дописували. На жаль, як показує практика, це треба було робити раніше.

Горіла сосна палала,
Під нею Дівчина стояла бігла гасить и впала
Нашу ж ту сосну я чіпала?

Хуліган, який говорив «Проблеми?», Навіть і не підозрював, що стане психологом.

Із завданням мінімум за другим конкурсом - написати смішний і конкурентний КОП - на жаль, дівчата також не впоралися. Не дуже переконлива ідея і невпевнена подача, а головне, відсутність впевненості у правильності обраної для КОПа основи привів до очевидного і закономірного результату. Дівчата, давайте збирайтеся в купку і працюйте! Ваш незвичайний гумор та цікаві образи потрібно підкріплювати кропіткою роботою над собою.

«Любимая», Суми - 3,6 + 3,6 + 3,4 = 10,6
Як сказав би відомий персонаж з серіалу «Інтерни», «Випадок не з легких»: на жаль, гра сумчан, зазвичай додає від гри до гри, від сезону до сезону, стала неприємним сюрпризом, і, перш за все, для них самих. Досвідчена команда, яка проводить вже не перший сезон в Слобожанка, і яку обгрунтовано, по впевнено проведеної ними восьмушки, пророкували як мінімум в півфіналісти, на жаль, не виправдала очікувань. Адже і було, що відзначити: випадок в школі, продавець пахлави, сучасна бабуся (на цьому номері в залі овації). Але цього для перемоги явно не вистачило. Очевидно, що перестали працювати над собою і розслабилися, і тому закономірний підсумок - команда отримала лише 3,6 за вітання.

- Здрастуйте, я ваша сусідка знизу, ви постійно заливаєте мого чоловіка.
- Може, ми заливаємо всю вашу квартиру або конкретну кімнату?
- Ні, саме чоловіка! Він від вас постійно залитий приходить.

За КОПу - ситуація ускладнилася тим, що конкурс до останнього дня народжувався в муках творчості, і підсумком цієї боротьби «Коханій» з власним натхненням став написаний в ніч перед грою непоганий номер, проте до кінця відрепетирувати і вивчити його сумчани так і не встигли (сумний смайл). Хлопців, зберіться! І все тоді вийде, так як у вас яскрава, енергійна команда, і віра в неї ваших шанувальників і друзів ще не втрачена (смайл).

«СМАК ДонНАБА», Макіївка - 4,0 + 4,6 + 4,0 = 12,6
Дорога, Макіївка, якщо ви не станете стабільніше, то нічим хорошим це не закінчиться! Не можна розраховувати тільки на удачу, адже вона - досить примхлива, як ми зуміли переконатися у вашому випадку. І тільки на ній далеко не заїдеш. У півфінал, в який команда в підсумку все ж потрапила, ще можливо. Але вийти у фінал і там довести свою спроможність, на одному везінні можна. На грі ви відмінно «подаєте», «продаєте» і прокачиваете зал. Але однією харизми замало. КВН любить щільний, а головне, смішний текст. Так що - удачі в написанні хорошого і різного матеріалу!

Шоу «Інтуїція»
(Стоять двоє людей в білих халатах, ведучий і учасник).
- Отже, у нас фінал. І вам потрібно визначити, хто з цих людей доктор, а хто кухар!
- Он той - гей!
- З чого ви взяли?
- Він мені апендицит вирізав.
- Так значить він доктор ...
- Ні, у мене зуб хворів.

У другому конкурсі виявилася ще одна проблема. Є подача, навіть текст смішний присутній, але про щось забули. Так, точно, забули вивчити слова! Такий маленький нюанс! Могли взяти більше, але гопники, які читають реп з планшетами - це явний перебір для будь ліги і будь-якої команди

U2, Тула - 4,4 + 4,2 + 4,4 = 13,0
Команда своїм чвертьфіналом знову підтвердила те, що після гарного виступу, яке дозволило в 1/8 стати беззаперечним лідером своєї групи, у жодному разі не можна розслаблятися. Потрібно дивувати і доводити свою перевагу навіть у дрібницях. Хороший набір мініатюр, чудові ідеї, але був явно помітний якийсь расслабон - не сценічна нахабство, за яку глядачі так цінують багато команд, а саме відсутність зібраності у відповідальний момент. Команда, яка тільки за номер з ведучим могла отримати всі п'ятірки, але не дотягла до планки, нею ж встановленої.

Сцена з одного відомого фільму
- Горбатий, я сказав, горбатий!
(Виходить горбатий).
- Я реально горбатий, не можу служити!
- Країні потрібні такі солдати!
- А тепер дальтонік, я сказав, дальтонік!

КОП команди недобрав до максимуму через настрою, яке було зіпсовано не дуже вдало зіграної розминкою і низькими оцінками за неї. Але, друзі, так не можна! Потрібно мобілізувати всі свої сили і тримати удар, переконуючи у своїй геніальності всю гру. А взагалі, відмінна ідея КОПа і хороший текст - конструктор Корольов вмовляє Гагаріна летіти в космос. Смішно!

Збірна Турбоатома, Харків - 4,2 + 4,4 + 4,8 = 13,4
Та сама ситуація, коли молода (в даному випадку - дійсно перспективна!) Команда всього лише другий раз виходить на сцену центральної ліги, але впевненість, яку вона демонструє, ставить її на один рівень зі старичками. З божевільною підтримкою в залі, без особливих провисом (правда, цього разу і без особливих сплесків і болтів). Обидва конкурсу команда хоча і не розірвала, але й не провалила - пройшла серед усіх таким міцним середнячком. Не один раз випробуваний багатьма, а тому вірний спосіб досягнення бажаної мети - виходу в наступний етап.

Випадок в аптеці
- Добрий день, дайте мені, будь ласка, ... секундочку, рецепт подивлюся ... карви ...
спер ... декатилен ... коліріум електоарлум москус ланолінум Ацідум ...
(Звучить похмура, пафосна музика, виходить диявол, звертається до хлопця).
- Викликав?
- Так! Подивися, що ти тут у мене в рецепті написано?
- Зеленка!
- А, точно, зеленка! Дайте мені зеленку!

КОП - єдино вірне рішення в цій ситуації було прийнято заводською командою, а саме, розповісти про своє підприємство. Це та сама тема, яка їм дійсно близька. Влаштували з цього приводу масову і яскраву демонстрацію переваг Турбоатома (до речі, одного з провідних підприємств в Україні), яку тепло прийняли і зал, і журі. Можливо, КОП заводчан і не був шедевром (швидше за все!), Але зате виконав гімн заводу щиро і від душі. А це підкуповує!

ДТП, Луганськ - 5,0 + 5,0 + 4,6 = 14,6
Друга гра і знову команда радує! Рано ще пророкувати, подивимося на луганчан в півфіналі. Але складається відчуття, що вони - одні з фаворитів сезону (тьфу-тьфу-тьфу, щоб не наврочити!). Колосальний досвід, хороший парадоксальний текст, прекрасна актерка, нові образи - так тримати! І відзначити хотілося б не окремі номери, а все вітання! Подивимося, чим нас здивує ця команда півфіналі. Друзі, а адже в Слобожанка у вересні намічається гарне рубилово!

У магазині алкогольної продукції
- Здрастуйте, дайте нам, будь ласка, пляшку коньяку.
- А вам двадцять один є?
- Розумієте, ми ж не собі - викладачеві на залік. Ми з ним живемо на маленьку стипендію, увійдіть в положення!
- Так, так, добре. Щось ще?
- Колу і два стаканчика. Ну, дуже вимогливий викладач!

КОП. Зовсім не випадкова випадковість - «Ми не придумали КОП». Саме ця тема і цей рефрен став основою конкурсу у виконанні ДТП. Адже не тільки луганські кавеенщики не придумали КОП, але і В.І. Даль, і С. Єсенін не морочилися на копі, і як вони після цього могли жити? Нормально, не комплексували! Як і учасники команди ДТП. Спасибі, Луганськ, за КОП. Смішний текст + хороша подача = успіх!

«Жизнь», Таганрог - 5,0 + 5,0 + 4,8 = 14,8
«Готувалися, писали, відіграли, перемогли». Ось нехитра схема підготовки до ігор цього сезону цікавого і самобутнього колективу з Таганрога. І за такою методикою їм були зіграні дві гри. Ось це стабільність! Дуже потужно! Ще одні фаворити сезону знову здивував усіх своєю нестандартністю і безбашенних - хто знає, який ще джокер приховала «Життя» в рукаві? Особливо варто відзначити емоційну подачу і напір, який прямо зносив перші ряди. Привітання сильне + відмінна подача = заслужений максимум!

-Що можна в кінці нашого виступу? Це було гарне привітання, шкода, що його з нами більше немає, а я його пам'ятаю ще таким. Дві мініатюрки в ньому, воно росте, а я хихикаю. Ви не переживайте, шановний глядач, ми до півфіналу вам таке пріветіще виховаємо!

Другий конкурс теж вдався. КОП зіграний в кайф - чи то вже впевнені були, що йдуть на перемогу, чи то просто любили свій КОП не менше, ніж вітання. Хороший вокал (за основу взяли не «попсу галіму», а вічний, а тому безпрограшний «Пінк Флойд» - до речі, в «Життя» Гілмор і Уотерс між собою непогано ладять (смайл) і якісні репризи. Заслужене перше місце!

Розминка:

Тут лідирували все ті ж: «Жизнь», ДТП, «СМАК ДонНАБА». Іншим було за ними не наздогнати, та й цілі у команд після розминки явно були різними - хтось догравав, хтось просто бавився, хтось експериментував в своє задоволення. А цифровий підсумок гри висловився в наступних оцінках:

Результат гри:
«Жизнь», Таганрог - 14,8
ДТП, Луганськ - 14,6
Збірна Турбоатома, Харків - 13,4
U2, Тула - 13,0
«Смак ДонНАБА», Макіївка - 12,6
«Любимая», Суми - 10,6
«Необъяснимо, но факт», Київ - 10,4
Отже, друга 1/4 закінчилася: у півфінал пройшли перші три місця.

www.amik.ru
Просмотров: 702 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]