Команда КВН *Вікторія Бекхем-Збірна Волині*

Вторник, 14.05.2024, 19:22

Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » 2012 » Февраль » 24 » Гумористи із команди КВН збірної Волині «Б/з ПДВ» накричали на колишнього мера Луцька Богдана Шибу
15:10
Гумористи із команди КВН збірної Волині «Б/з ПДВ» накричали на колишнього мера Луцька Богдана Шибу

Гумористи із команди КВН збірної Волині «Б/з ПДВ» накричали на колишнього мера Луцька Богдана Шибу і змусили його підняти на руки одну із учасниць збірної.

Гра у рамках Луцької ліги КВН відбулась у Палаці культури облцентру 22 лютого. 

Участь у гумористичному змаганні взяли чотири команди з Луцька, які пробували свої сили у чотирьох конкурсах: візитка, розминка, імпровізація та музичне домашнє завдання.

Якість і рівень гумору молодих КВН-щиків оцінювала команда журі. До його складу увійшли гумористи із досвідом Олена Гармаш, Євген Тарасенко, Віктор Присяжнюк, Андрій Котищук, Юрій Яцюк та благодійник Микола Яручик.

Перемогу у грі здобула титулована команда, збірна Волині «Б/з ПДВ». Одна із учасниць колективу Світлана Матвійчук підійшла до колишнього мера Луцька, а нині депутата міської ради Богдана Шиби. Дівчина із закликом «Встань!» звернулася до екс-очільника міста і попросила взяти її на руки. Той таки виконав її прохання.

До слова, гру пильно споглядав не лише Шиба, а й перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

Під час музичного домашнього завдання «Б/з ПДВ», зокрема, демонстрували мініатюру, де показали інтернет-життя у доісторичний період. Так, учасник команди Михайло Денисов переписувався «аською» із дівчатами з сусідніх печер. Аж поки його не замучив спам.

Друге місце у грі посіли гумористи із історичного факультету - команда КВН «ВДрова».

Збірна Волинського національного університету імені Лесі Українки «ВНУки ректора» забрали бронзу. Під час однієї із мініатюр вони продемонстрували відкриття залізничного вокзалу у Луцьку. Так, за їх версією, там повинно було відбутися весілля типової родини «залізничників».

А «Глобус Чингісхана» з геофаку ВНУ посіли останнє місце. Серед жартів команди було типове зізнання географа коханій дівчині. «Мій Еверест просто в захваті від твоєї Маріанської западини», - зізнавався і водночас жартував учасник команди.

Під час гри організатори збирали гроші на лікування маленької Улянки Кривич. У неї – вроджена вада головного мозку, а на лікування родині потрібно витратити 12 тисяч доларів. Тож глядачі у залі не лише сміялися із КВН-щиків, а й робили добру справу.

Як зауважив ведучий гри Сергій Абрамчук, найближчим часом відбудеться наступна турнірна гра у рамках ліги.

Матеріал з: http://www.volynnews.com/news/rest/na_kvn-i_nakrychaly_na_shybu_foto/

Просмотров: 1224 | Добавил: Пингвин | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 2
0  
2 Канфетка   (25.02.2012 16:59) [Материал]
Нє, не страшно biggrin cool

+1  
1 Den   (25.02.2012 16:54) [Материал]
Це у Вас рєпа була перед АКУ?Бо я так поняв що на повному рослабоні грали, ну як грали, проганяли)Свєт, а не страшнобуло на мера кричати?хоча після, Вірастюка, чого боятись)Молодці.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]