Команда КВН *Вікторія Бекхем-Збірна Волині*

Среда, 15.05.2024, 04:51

Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » 2012 » Май » 25 » Грайте в КВН, адже він, як ніхто, вміє дивувати
21:53
Грайте в КВН, адже він, як ніхто, вміє дивувати

Люди, котрі найчастіше носять маски, – це КВНщики. Адже, виходячи на сцену, ти не маєш показати, що коїться в тобі в середині. Глядачі бачать лише наші усмішки, ніхто ніколи не знає, що робиться там, там, за кулісами, в гримерках, за день, ніч до гри.


Останній фінал був «адекватним». У день гри все ламалось і змінювалось. У цей день ми зрозуміли, хто не лицемірить, коли нам усміхається, на кого можна розраховувати. Печально те, що при всіх обставинах були люди, котрі просто відмовлялись допомогти, маючи на це можливість, хоча кожного дня мило усміхаються і називають нас друзями.

 

Але, звичайно, не все так погано, адже є ще справжні друзі, вчора нам допомагали друзі з різних куточків нашої України: Ужгорода (приїхали нас підтримати), Білої Церкви (котрі підтримували в онлайн режимі), Рівного (реквізит, допомога на сцені) і, звичайно, з Луцька (підтримка, віра в нас, реквізит, фото і т. д.).


Гра була, була гра. Оголосили результати. Дивно, в чужих містах навчились грати, а в одному із своїх рідних міст - ні. Неформат? Декілька команд Луцька, яких можна так назвати. Кожна з них інша, по-своєму цікава. У когось добра «дурь», в когось «все покрасатє», «в когось класика».


 
Вчора багато хто задавав нам питання: «Ви образились і розчарувались через результати??». Звичайно, що ніхто з нас не образився. Це не кінець світу і це не останній наш фінал (надіємось і знаємо). За команду «ВДрова» раді, адже, наскільки ми зрозуміли, саме вони представлятимуть Луцьку лігу на фестивалі команд КВН «Жемчужина у моря» Асоціації КВН України в смт.Затока. Це, наскільки нам відомо, буде перший такий фестиваль цієї команди, тому бажаємо їм успіху, а головне «вижити», бо доведеться не спати як мінімум 8 діб=)


Закінчилось вчора все у Рівному, як завжди, весело і гаряче.


Дякуємо; Бабусям (вони кращі з кращих), Куряті (київгаз), Настінці (дякуємо, що ти в нас є), Каті Устимчук (виручила, голос в тебе класний), Івану відомого як «пакет», Наталочці, водію маршрутки «9А», міліції (що не дійшла до нас), Вахтьорші (що пустила), Верему і Андрюшці (що зустріли нас і завезли адеквашок на потяг).

Грайте в КВН, адже він, як ніхто, вміє дивувати.


Просмотров: 980 | Добавил: Канфетка | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]